Christmas Deliveries Order before Thu 20th, 2pm - receive your order before Christmas. Order before Thu 27th 2pm - receive your order before New Year's Eve.

Hyppigt stillede spørgsmål

Vi har samlet information på denne side for at besvare de spørgsmål, som vi ofte hører om Canagan og kornfrit foder. Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

JEG VIL GERNE VIDE MERE OM BIOLOGISK AFPASSET FODER.

I løbet af årene har hundefoder bevæget sig længere og længere væk fra, hvad hunde har brug for, så de ikke bare kan overleve men også trives, med billige og inkonsekvente protein- og kulhydratkilder i det forkerte forhold. For at rette op på balancen og skabe et optimalt foder til vores kæledyr gik vi tilbage til naturen og undersøgte, hvad hunde virkelig har brug for. Resultatet er Canagan, der tæt afspejler din hunds forfædres kost med det rette blandingsforhold mellem protein og fedt i forhold til kulhydrater og et meget højere kødindhold, end de fleste produkter.

Hvorfor er Canagan kornfrit?

Hunde er kødædere, og de har ingen spytamylase. Dette er det særlige enzym, der findes i planteæderes og altæderes spyt og bruges til at nedbryde stivelsesrige kulhydrater, før de når ned i maven. Eftersom hundes spyt nærmest ikke indeholder amylase, er kulhydrater meget sværere for en hund at fordøje. Ved at være kornfrit og med en betydelig reduktion i kulhydratindholdet har Canagan-hundefoder et meget højere niveau af fordøjelighed, hvilket betyder lavere fodermængder, lavere udgifter og mindre afføringsmængde.

Er Canagan et hypoallergenisk hundefoder?

Ja. Hypoallergenisk betyder, at foderet har en mindre sandsynlighed for at skabe en allergisk reaktion. Ingredienserne i Canagan er blevet udvalgt med dette for øje, og vi har undgået dem, der hyppigst forårsager en allergisk reaktion, f.eks. hvede og mælkeprodukter.

Indeholder Canagan-hundefoder nogen usunde, kunstige tilsætningsstoffer?

Nej. Vi mener ikke, at det er nødvendigt at tilføje tilsætningsstoffer til vores foder, når der er naturlige, sundere alternativer. Konserveringsstoffer: Canagan-produkter konserveres naturligt med blandede tokoferoler (vitamin E). Smagsstoffer: Det utrolige velsmagenhed i Canagan betyder, at vi ikke har brug for kunstige smagsstoffer – Canagan er en smagssensation for selv de mest kræsne hunde. Farvestoffer: Kæledyr er ligeglade med smarte farver, som bliver føjet til foderet for at gøre produktet mere interessant for ejeren. Der er absolut ingen fordel i det for dit kæledyr.

Hvad er plantepræparater, og hvorfor indeholder Canagan-produkter dem?

Plantepræparat – en plante eller plantedel, der har værdi i form af sine medicinske eller terapeutiske egenskaber. Canagan er blevet sammensat for tættest muligt at afspejle en naturlig kost, og en hunds naturlige kost vil indeholde plantepræparater.

Hvad er kød- og dyreprodukter, og indeholder Canagan sådan noget?

Kød- og dyreprodukter anvendes hyppigt i mange typer kæledyrsfoder og består af mange dyrebiprodukter. De anvendes ofte, da de er billigere end kød fra en enkelt kilde. Vi mener, at kød brugt i foder til kæledyr skal kunne identificeres. Derfor finder du ingen "kød- og dyreprodukter" i vores indholdsdeklarationer!

Indeholder Canagan genetisk modificerede ingredienser?

Nej. Vores produkter indeholder ingen genetisk modificerede ingredienser (GMO'er)

Indeholder kødet anvendt i Canagan-produkter væksthormoner?

Ingen væksthormoner her

Hvorfor varierer Canagan-tørfoder nogle gange?

Canagan er lavet af udelukkende naturlige ingredienser i små mængder. Derfor er der små variationer i farve, form og størrelse, selvom tørfoderet stadig vil kunne levere samme niveau af smag og ernæring.

Hvad er blandede tokoferoler?

Tokoferoler er en blanding af vitamin E og bruges til at give Canagan-produkter en længere holdbarhed uden bekymringerne med at bruge kunstige konserveringsmidler.

Hvorfor bruger I søde kartofler i Canagan?

Søde kartofler er alle tiders kilde af vitamin A og C og er rige på antioxidanter. Søde kartoflers er en fantastisk kilde af opløselige fibre og har et lavt glykæmisk indeks, der sikrer en stille og rolig frigivelse af energi. Lav GI-kost har fordele med hensyn til vægtkontrol, fordi det bidrager til at kontrollere appetit og udskyde sultfornemmelse.

Hvad er det glykæmiske indeks?

Det glykæmiske indeks er måling af glukoseniveaustigning ved indtagelse af kulhydrater. Fødevarer med højt glykæmisk indeks fordøjes hurtigt, hvilket resulterer i store udsving i blodsukkerniveauer. Fødevarer med lavt glykæmisk indeks fordøjes og optages langsomt, hvilket resulterer i en gradvis stigning i blodsukkerniveauer og insulinniveauer, hvilket er godt for helbredet.